We can handle more than you expect.

 
 
 

Perslucht of Vacuüm

Een perslucht of vacuüm pakket is een voor-geconfigureerd pakket zowel leverbaar voor de Eacy-Lift Arm als de Eacy-Lift Rail.
Deze pakketten zijn voor de toevoer van de perslucht voor de toegepaste gripper voor de handeling van u kostbare producten.

 

Perslucht


Het perslucht pakket bevat een spiraalslang rondom de stalen lastkabel voor de persluchtvoorziening voor de besturing van de gripper. De elektrische en pneumatische energiestromen worden daardoor gecentraliseerd rond de handgreep. Inbegrepen is ook de ZE' Soft-GRIP software module.

Met de perslucht worden bijvoorbeeld de cilinders voor het openen en sluiten van de gripper aangedreven.

Let op! Plan de benodigde aansluitingen voorafgaande aan de bestelling, neem eventueel contact met ons op voor advies en de mogelijkheden voor de constructie van een veilige gripper.

Vacuüm


Het vacuüm pakket bevat een spiraalslang rondom de stalen lastkabel voor de persluchtvoorziening van de gripper. De elektrische en pneumatische energiestromen worden daardoor gecentraliseerd rond de handgreep. Inbegrepen zijn ook;
De door Sapelem ontwikkelde, SMX vacuümgenerator. die eenvoudig is aan te sluiten op de ZE' Joystick Zii™ handgreep
De ZE'Soft-VAC software module .

Dit pakket is voor de controle en besturing van een gripper met zuignappen.

Let op!
De zuignappen en gripper zijn niet ingebrepen.
De poreusheid van het product dat verplaatst moet worden met de vacuümgripper bepaald de toegepaste zuignappen (grote, vorm, materiaal ...), en mogelijk is het noodzakelijk een vacuümbuffertank toe te voegen aan het vacuümsysteem.
Neem eventueel contact met ons op voor advies en de mogelijkheden voor de constructie van een veilige gripper.